Privážame na Slovensko novú bláznivú značku - Nubeo!

MEDZI MOROM A VESMIEROM

Chcete mať hodinky, ktoré len tak niekto nemá? Bláznivé a unikátne?

Hoci človek môže tvrdiť, že dobyl pevninu na Zemi, je prekvapením, že skutočne bolo zmapovaných iba 5 % oceánskeho dna. Nad nami, vo výške 100 kilometrov nad morom, leží Kármánova línia, ktorá bežne predstavuje hranicu medzi zemskou atmosférou a vesmírom. Človek sotva prenikol do poznania vonkajšieho sveta, ktorý zostáva rovnakou záhadou ako more pod ním.

Nubeo je moderný švajčiarsky výrobca hodiniek so sídlom v Bazileji, ktorý sa pri výrobe jedinečných hodiniek inšpiruje morom a vesmírom. Každé hodinky Nubeo sú definované výkonom, funkčnosťou a zároveň rozpoznateľným dizajnom, ktorý spája organické prvky s priemyselnými a vytvára skutočne jedinečnú expozíciu času.

Hodinky Nubeo vynikajú na trhu luxusných hodiniek spojením módneho designu a špičkovej technológie. Tieto hodinky, známe svojim precíznym spracovaním a odvážnou estetikou, sú určené moderným zákazníkom, ktorí si uvedomujú svoj štýl. Nubeo je malá nezávislá spoločnosť, ktorú v roku 2003 založil energický a vášnivý španiel Ivan Castro.

Limitovaná edícia NASA

Limitovaná edícia hodiniek Nubeo NASA Automatic s unikátnym číslom je kompletne vybavená na cesty do vesmíru. Hodinky sa vyznačujú kovaným rámčekom inšpirovaným Mesiacom, ktorý pripomína, že NASA sa postarala o objavenie Mesiaca človekom. Limitovaná edícia hodiniek Apollo NASA, ktorá sa vyznačuje výdržou, charakterom a detailmi, je epickou nositeľnou oslavou prelomového okamihu v ľudskom chápaní a objavovaní vesmíru mimo planéty Zem.

Limitovaná edícia SPACE INVADERS

Pri príležitosti 45. výročia najvýznamnejšieho videoherného titulu všetkých čias predstavuje spoločnosť Nubeo Watches v spolupráci s firmou Taito sériu limitovanej edície hodiniek, ktoré oživujú túto zásadnú videohru.

THE SPACE

Hodinky inšpirované vesmírom. Dokonalý cit pre každú súčiastku vytvára hodinky, ktoré odrážajú minulosť aj budúcnosť vesmírnych lodí. Objavte napríklad kolekciu Andromeda. Galaxia v Andromede je najbližšou veľkou špirálovou galaxiou k tej našej a zároveň najjasnejšej galaxii, ktorú môžete vidieť. Je vzdialená 2,5 milióna svetelných rokov a je tiež najvzdialenejšou galaxiou viditeľnou voľným okom zo Zeme.

THE SEA

Jednotlivé kolekcie pomenované po morských živočíchoch alebo morských strojoch vás určite oslovia. Tieto kolekcie sú inšpirované napríklad žralokom krátkopltvým alebo mantou. Sú zamerané na výkon pri potápaní. Plynulé línie umožňujú vynikajúce prispôsobenie aj impozantným proporciám. Sú vyzbrojené inžinierstvom, ktoré prináša nekompromisné výsledky.

Spoznajte túto značku a neurobíte chybu. Za každým kusom stojí príbeh, ktorý stojí za to preskúmať!