Farba roku 2024 - Peach Fuzz

Farba roka Peach Fuzz je ako slnečný bozk, plná tepla a iskrivosti. Tento odtieň broskyňovej farby sa stal víťazom na rok 2024 a bude určovať trendy nielen v módnom priemysle, ale aj v dizajne a grafike.

Ak ste fanúšikmi šperkov a chcete zažiariť, šperky a doplnky vo farbe Peach Fuzz sú tým pravým orechovým. Od minimalistických náušníc a náhrdelníkov po zásnubné prstene, táto farba vám prepožičia iskru a chuť do života po celý rok. Nechajte sa inšpirovať výberom, ktorý môžete v tejto farbe plnej radosti nájsť práve u nás:

Hodinky vo farbe Peach Fuzz

Hodinky vo farbe Peach Fuzz je možné ľahko kombinovať s neutrálnymi farbami ako sú béžová, krémová alebo svetlo šedá. Doplnky v tejto farbe oživia elegantný outfit.

Šperky vo farbe Peach Fuzz

Či už hľadáte elegantné doplnky alebo niečo výrazné, šperky vo farbe Peach Fuzz vám umožnia zažiariť v každej príležitosti.

Okuliare vo farbe Peach Fuzz

Či už plánujete deň na pláži, popoludňajšiu prechádzku mestom alebo večerné stretnutie s priateľmi, slnečné okuliare vo farbe peach fuzz sú ideálnym doplnkom pre každú príležitosť. Ich univerzálny dizajn a svieža farba ich robia vhodnými pre každý outfit a každý štýl.