Novinka u nás na e-shope - značka Jowissa

Hodinky unikátne presne tak ako vy? Všetky modely značky Jowissa sú plné intenzívnych farieb a nevšedných tvarov!

DÁMSKA KOLEKCIA BRILLIANT

Táto kolekcia dámskych hodiniek je inšpirovaná okrúhlym diamantom. Krištáľ je odborne vybrúsený, aby zachytil svetlo, zatiaľ čo číselníky v rôznych farbách vyzerajú dobre s koženým remienkom.

DÁMSKA KOLEKCIA STRASS

Objavte kolekciu dámskych hodiniek Facet Strass s remeselným spracovaním z brúseného skla a krásnymi farbami, ktoré dosahujú žiarivý lesk. Tieto hodinky ľahko nahradí šperk.

DÁMSKA KOLEKCIA TIRO

Pôsobivý ciferník a vzrušujúce farebné kompozície. To sú módne hodinky radu Tiro. Ide o skutočne pútavé štýlové doplnky pre každú príležitosť.

DÁMSKA KOLEKCIA FACET

Modely radu Facet žiaria ako drahé kamene, s detailmi z brúseného skla a exkluzívnymi farebnými kombináciami, sú klenotníckymi hodinkami pár excellence už viac ako 40 rokov.

DÁMSKA KOLEKCIA ALTO

So svojimi čistými líniami a moderným dizajnom sú tieto dámske hodinky čistou eleganciou.

 

PÁNSKA KOLEKCIA LEWY

Najnovšia kolekcia chronografov LeWy je rad pánskych hodiniek s jemnými dizajnovými rozdielmi, ktoré oslavujú charakteristický krištáľový brus Jowissa a zameranie na puzdro hodiniek. Módne a robustné hodinky pre každého moderného muža.

PÁNSKA KOLEKCIA TIRO

Pôsobivé hodinky so vzrušujúcimi farebnými kompozíciami. Jedná sa o módne pánske hodinky, ktoré sú štýlovým doplnkom pre každú príležitosť.